Gem Trek Publishing


Gem Trek Publishing (Canada) maakt gedetailleerde kaarten van de meest populaire bestemmingen voor trekkers op het Canadese grondgebied. Op de achterzijde van de kaarten vind je een duidelijke beschrijving van de geselecteerde paden alsook de te verwachten hoogteverschillen en de gemiddelde looptijd. Om de kaarten echt gebruiksvriendelijk te maken heeft de uitgever telkens het reliƫf met schaduwprojectie aangeduid.

We onderscheiden twee series: "Driving maps" en "Recreational/Topographic Park Maps".

"Driving maps"


De "Driving maps" zijn ontworpen voor de recreatieve weggebruiker. Deze kaarten bieden echter meer accurate en up-to-date informatie dan de gebruikelijke kaarten. Aanduiding hoofdwegen en secundaire wegen, aantal mijlen, parken, toeristische attracties, logeer- en kampeerplaatsen, warmwaterbronnen, golfterreinen en skiheuvels.

Alberta SW & SE BC Banff Nat. Park BC SW & N Washington Canadian Rockies Icefields Parkway: Best of

Recreational / Topographic Park Maps


De topografische cartografie, duidelijk en overzichtelijk door het gebruik van 3-dimensioneel beeldwerk, van de "recreational maps" toont de "hiking" mogelijkheden, de cross-country ski-tracks en de mountainbike routes. De "Recreational/Topographic Park Maps" bevatten aanduidingen van de "hiking trails", mountainbaike routes, hoogtelijnen, grenzen, bezienswaardigheden, slaapmogelijkheden zoals hotels en hutten, campings, mooie uitzichtpunten, eventuele telefoonnummers voor noodsituaties, enz...

Banff Up-Close Bow Lake & Saskatchewan Crossing Jasper & Maligne Lake Best of Jasper Best of Lake Louise


< Vorige
Volgende >

< Terug naar overzicht kaarten