Nelles gidsen


Meer dan 25 jaar nu publiceert NELLES VERLAG, een Duitse uitgever, hoogwaardige, moderne en up-to-date gehouden reisgidsen en kaarten. De gidsen en kaarten zijn internationaal bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid.
De collectie van de Nelles gidsen omvat reeds een groot aantal titels met bestemmingen op alle continenten. Deze gidsen worden regelmatig geactualiseerd. De Nelles gids heeft een handig formaat, is geïllustreerd met vele fraaie kleurenfoto’s en duidelijke kaartjes en biedt overzichtelijke informatie over bezienswaardige streken of plaatsen.
Korte inleiding over landschap, cultuur en historie. De taal is helder en informatief met veel verwijzingen in de tekst naar plattegronden, die ondanks de detaillering toch overzichtelijk zijn. Alle beschreven plaatsen zijn via een nummer op een begeleidende autokaart terug te vinden. Elke routebeschrijving eindigt met een overzicht van adressen van restaurants en musea. De gids besluit met praktische reistips, taal tips, een register en een apart katern met lijst van hotels en andere accommodatie. Deze compacte, informatieve reisgids biedt een uitstekende prijs – kwaliteitverhouding en is een degelijk en praktisch hulpmiddel voor reizigers naar steeds populairder wordende toeristische bestemmingen.

Nelles Kaarten

< Vorige
Volgende >

< Terug naar overzicht reisgidsen

Nelles Ned. Gidsen