Hema


Hema is een uitgever van kaarten van Australië en Nieuw Zeeland van hoge kwaliteit voor toeristische regio's, grote en kleine steden, staten, nationale parken en gebieden voor 4 x 4. Ze produceren eveneens een gamma van internationale parken van de landen in het gebied van de Stille Zuidzee en Azië, alsook atlassen en gidsen.


Regionale statenkaarten

Deze serie kaarten is ideaal om te gebruiken in de wagen. De kaarten tonen duidelijk de autostrades, de grote en kleine wegen, de nationale wegen en kaarten van de belangrijkste steden. Er bevindt zich op de achterkant een index met de dorpjes. De kaarten tonen eveneens gedetailleerde wegenafstanden. Alle kaarten zijn langs beide zijden bedrukt en zijn makkelijk te plooien.

state maps
state maps NZ state maps NZ

Statenkaarten "handy" formaat


state handy maps

Regionale kaarten


Cape York Australia Central Central QLD SE QLD GDT East GDT Simpson

Stadsplannen

De belangrijkste stadsplannen van Hema tonen duidelijk alle snelwegen, grote en kleine wegen. Een wegenkaart van de agglomeratie met een inzet van de CBD geeft een volledig overzicht van de stad. Een regionale kaart vervolledigt de stadsplannen met informatie over regionale centra in de omgeving. Interessante buurten, spoorwegen, de belangrijkste parken en recreatieplaatsen zijn eveneens aangeduid. De kaarten hebben een handig formaat.

city maps

Stad tot stad kaarten


Melbourne to Brisbane Melbourne to Sydney Perth to Adelaide Perth to Broome Sydney to Brisbane
Nieuw design:
Brisbane to Cairns Cairns to Broome Melbourne to Adelaide

Atlassen van Australië en Nieuw Zeeland

Hema produceert het meest uitgebreide gamma aan wegenatlassen voor Australië. Alle atlassen bevatten de meest uitgebreide wegbeschrijvingen die er bestaan en zijn ter plaatse gecontroleerd met GPS. Ze duiden alle wegrestaurants, campings,etc….., alsook een uitgebreid wegennetwerk aan. Bovendien heeft elke atlas een eigen accent : de wegenatlas geeft informatie over de nationale parken en de kaarten voor de 4 x 4 en de atlas " Touring " bevat informatie over de wegcode en rijtips. Al deze atlassen zijn zowel gebonden als met spiraal beschikbaar. Dezelfde betrouwbaarheid van informatie geldt voor de atlassen over Nieuw zeeland.

4WD & Camping escapes QLD Caravan & Motorhome Australia Australia Handy 2015-ED11 Australia Touring 2015-ED11
Australia Road&4WD 2015-ED11 4WD & Camping escapes Perth New Zealand Touring 2015-ED5 New Zealand Handy 2015-ED5

Atlas USA

Deze uitstekende Hema atlas verschilt van alle andere USA atlassen omwille van het feit dat de cartografie een continue van kust - tot kust dekking geeft van het hele land op een schaal van 1:1.000.000 in plaats van het in kaart brengen op een schaal aangepast aan de grootte van elke staat. Vergrotingen van de Noordoost Corridor en de belangrijkste stedelijke agglomeraties, uitgebreide inleiding, GPS-coördinaten op alle kaarten en een heel duidelijk cartografie maken van deze atlas een uitzonderlijk goed ontworpen publicatie.

USA Ultimate Road atlas

< Vorige
Volgende >

< Terug naar overzicht kaarten