Tracks4Africa: Gidsen


NIEUW!!!

Namibia Self-drive Guide


Namibia Self-drive Guide
  • Craenen code: TRACKS.G20
  • ISBN: 9780992182960

Botswana Self-drive Guide


Botswana Self-drive Guide
  • Craenen code: TRACKS.G10
  • ISBN: 9780992182953

De inhoud van deze gidsen richt zich specifiek tot die reizigers die zelf hun reis plannen en zelfstandig het land willen doorkruisen. Vele nuttige reistips en gedetailleerde informatie helpen bij de voorbereiding voor een geslaagde reis.

De verschillende toeristische regio’s (zowel de minder als de meer gekende) komen uitgebreid aan bod. Elke regio heeft een prachtig geïllustreerde kaart welke ook de toeristische bezienswaardigheden en attracties direct aanduidt.

Deze gidsen vertellen u ook welke faciliteiten en diensten je in de grotere steden of verschillende bestemmingen verwachten kunt. Je krijgt deze informatie niet alleen betreffende de stedelijke gebieden, maar de ligging van tankstations of geldautomaten of tips voor accommodatie vind je zelfs voor kleine dorpjes.

De Namibia gids geeft adressen van 899 camping en accommodatie plaatsen in Namibië en de Botswana gids geeft 308 camping en accommodatie plaatsen in Botswana. De lokalisatie van elk van deze accommodaties wordt aangeduid op kaarten. Typische informatie die voor elke accommodatie wordt gegeven is inclusief een korte beschrijving, type accommodatie, contactgegevens, voorzieningen en activiteiten.

Grensovergangen worden aangegeven met openings- en sluitingstijden.

Lodging & camping Directory
Namibië en Botswana


Lodging Camping Namibia Botswana
Waar slapen we vanavond?

Waarschijnlijk de meest gestelde vraag na “hoe ver is het?” De Tracks4Africa GPS kaarten tonen al hoe ver het is. Deze uitgever biedt nu een nieuwe Accommodatie en Camping Directory van Namibië en Botswana aan met plaatsen om te kamperen en te blijven. Elke plaats werd geselecteerd op basis van een strenge, ter plaatse gehouden, controle van de aangegeven voorzieningen.

Gedrukt in full colour op papier van hoge kwaliteit, biedt de gids meer dan 250 pagina’s welke 1082 overnachtingsmogelijkheden bevatten.

Een korte beschrijving van elke reis-regio helpt de reiziger bij zijn reisplanning. Deze eenvoudig te gebruiken en uiterst overzichtelijke gids maakt het de reiziger gemakkelijk om te vinden wat type accommodatie (luxe accommodatie, backpacken of logeren in pensions) er voor handen is, hetzij in de meest toeristische of de meest afgelegen gebieden van Namibië of Botswana.

Voor Botswana worden 293 plaatsen behandeld (116 campings en 177 woningen).
Namibië heeft een totaal van 780 woningen onderverdeeld in 212 campings en 577 verblijven.

Typische informatie die voor elke accommodatie wordt gegeven is inclusief een korte beschrijving, type accommodatie, contactgegevens, prijzen, voorzieningen en activiteiten. Voor mogelijkheden buiten de stad geeft de gids ook de afstand en de geschatte reistijd aan van uit het stadscentrum.

Welke voorkeur de reiziger ook heeft, hij kan altijd om het even welk type van accommodatie vinden in deze informatierijke Accommodatie en Camping Directory van Namibië en Botswana van Tracks4Africa.

  • Titel: Namibia and Botswana Lodging and Camping Directory
  • Craenen code: TRACKS.G05
  • ISBN: 9780986987649


Tracks4Africa kaarten

< Vorige
Volgende >

< Terug naar overzicht reisgidsen