Berndtson
Stadsplattegronden


Verschillende steden op een lichte, waterdichte en scheurbestendige kaart van Berndtson Verlag met een plan van de stad, aangevuld met vergrotingen van het centrale stadsdeel. De stadsplannen en de routekaarten van de omgeving hebben een index van straten / plaatsnamen. Ook inbegrepen is een lijst van de TOP 15 bezienswaardigheden van de stad, aangegeven op de kaart, met tekst en uitleg. Ook informatie over het klimaat, een transport diagram, het metro-netwerk, eenrichtingsverkeer en verder algemene toeristische informatie als historische bezienswaardigheden, de winkelstraten etc. Alle beschrijvingen en toelichtingen zijn in het Engels.

Nu een geografische rooster toegevoegd op alle stadsplannen! Zodoende kan de gebruiker op zoek naar een locatie in de kaart met GPS-coördinaten!
City MapsLandkaarten


De kaarten worden gedrukt op licht, waterdicht en scheurbestendig materiaal en bevatten een algemene kaart van het land alsook aanvullende kaarten van de belangrijkste steden of regio’s met een index van straten / plaatsnamen. Een selectie van de 15 best gewaardeerde bezienswaardigheden, aangeduid op de kaart, met tekst en informatie, met inbegrip van bijvoorbeeld openingstijden en weblinks. Ook inbegrepen zijn grafieken betreffende het klimaat van maand tot maand, plus algemene toeristische informatie. Alle beschrijvingen en algemene informatie zijn in het Engels.

Nu een geografische rooster toegevoegd in alle landkaarten! Zodoende kan de gebruiker op zoek naar een locatie in de kaart met GPS-coördinaten!


Country Maps< Vorige
Volgende >

< Terug naar overzicht kaarten