Hallwag


Hallwag Kümmerly+Frey is een toonaangevende uitgever in Zwitserland voor toeristische kaarten. Zij biedt een breed scala van verschillende type kaarten voor reizen en outdooractiviteiten. De kaarten worden regelmatig vernieuwd en bieden gedetailleerde informatie en een hoge kwaliteit van cartografie om u te helpen bij het plannen van uw reis en zo het reizen gemakkelijker te maken.


ALGEMENE WEGENKAARTEN

Voor iedereen die reist door Europa en de wereld en zijn route op voorhand wil plannen kan men de internationale wegenkaartenserie van Hallwag als een betrouwbare reisgenoot aanbevelen. Deze kaarten geven een snel overzicht van de reisroute, geven afstanden en bieden informatie over de verschillende wegtypen. Elke kaart is voorzien van een gedetailleerde plaatsenindex, van transit kaarten (voor een snelle oriëntatie in stedelijke gebieden), heeft een legende in 4 talen en geeft actuele reisinformatie. Elke landkaart is voorzien van een distoguide: een in de kaartomslag geïntegreerde verschuifbare kilometersgrafiek welke meer dan 2000 afstanden weergeeft. Terecht zeer handig voor een reisplanning!

road maps

USA REGIONALE KAARTEN

De Hallwag USA wegenkaarten op een schaal van 1 / 1.000.000 bieden een uitstekende combinatie van informatie over het terrein, het wegennet en de bezienswaardigheden. Een duidelijk uitspringend wegennet toont de wegnummers, duidt de tolwegen aan, de tankstations langs de autostrades, en geeft rijafstanden op de snelwegen en primaire routes. De kaarten tonen ook de spoorlijnen met stations, lokale luchthavens, landsgrenzen en de tijdzone grenzen. Transitkaarten en stadsplattegronden, evenals gedetailleerde kaarten van nationale parken, zijn opgenomen in de kaart lay-out. De kaart bevat ook de de speciale Distoguide - een in de kaartomslag geïntegreerde verschuifbare kilometersgrafiek - waardoor in een oogopslag weg afstanden tussen verschillende steden in de hele regio kunnen afgelezen worden. Inclusief een brochure met een index van plaatsen, reisinformatie van A tot Z, top attracties en reistips.

USA regional maps

MOTOKAARTEN


MotomapsFLASH GUIDES


Een nieuwe serie van toeristische kaartgidsen. Elk item omvat een wegenkaart met stadsplannen, een reisgids en foto’s, dus: 3 in 1, in een handige hoes!

De eerste titel in deze serie is: Toscane.

De overzichtskaart toont de gehele regio van Toscane op een schaal van 1:200.000 met alle steden en plaatsen, wegen en wandelpaden, bezienswaardigheden, schilderachtige routes en nationale parken. De nummering van de belangrijkste bezienswaardigheden en activiteiten maakt het opzoeken snel en makkelijk.

Stadsplannen van de 4 belangrijkste toeristische plaatsen: Firenze, Pisa, Lucca en Siena, met tot 65 locaties aangeduid: bezienswaardigheden, hotels, restaurants, shoppen, het nachtleven en sport.

77 hoogtepunten van Toscane worden genummerd voorgesteld met een foto en een korte tekst in 3 talen (Duits, Frans en Engels). Dezelfde nummering vindt men terug op de kaart. De hoogtepunten zijn geselecteerd uit kunst, cultuur, landschap, lifestyle en culinaire hoogstandjes.

Een extra namenregister vergemakkelijkt de verkenning van de grootste en belangrijkste steden in de regio.


Flash guide Tuscany cover
Flash guide Tuscany map

Recent verschenen titels:
 • Kroatische kust
 • Mallorca
 • Munchen/Zuid-Tirol/Opper-Beieren
 • Namibië
 • Sardinië
 • Zuid-Tirol/Gardameer/Venetië
 • Zwitserland

Geplande titels: Riviera-Provence.


GRAND TOUR of Switzerland:


De Grand Tour van Zwitserland is een unieke expeditie, die alle hoogtepunten van Zwitserland combineert in één route.

TOURKAART


De kaart, op schaal 1:275 000 en geplastificeerd, is even speciaal als de "Grand Tour of Switzerland" zelf. 44 hoogtepunten langs de 1600-km lange route en de mooiste etappes worden speciaal gemarkeerd. De kaart is zelf een kleine reisgids! Foto’s en omschrijvingen in 4 talen (Duits, Frans, Italiaans en Engels) vullen de cartografische informatie aan. Perfect om een idee te krijgen bij het plannen van de tocht en om later herinneringen op te halen aan de vele bezienswaardigheden langs de onvergetelijke "Grand Tour of Switzerland".
Inclusief code voor gratis download op smartphones!

REISGIDS (in Frans)

Om Zwitserland echt te leren kennen, moet je het land herhaaldelijk en vanuit verschillende hoeken zien. En de "Grand Tour of Switzerland" – een wonderlijke route die zich door heel Zwitserland slingert – biedt je deze unieke mogelijkheid. Het is een route van meer dan 1600 km langs prachtige natuurlijke decors. Slingerend langs meren en afgelegen plekken, leidt de route naar adembenemende vergezichten vanop Alpenpassen en passeert zelfs langs culturele en landschappelijke hoogtepunten, waarvan er elf tot het UNESCO Werelderfgoed behoren en twee biosferen. De reisgids van de "Grand Tour of Switzerland", met 288 pagina’s, beschrijft de hoogtepunten langs de route, geeft aanbevelingen voor elk van de 25 etappes en benoemt de top attracties. Bij de gids hoort een kaart van Zwitserland op schaal 1:500 000, waarop de route van de Grand Tour is aangeduid.

Grand Tour touring map

Grand Tour tourist guide
OVERZICHT:
Grand Tour overview map

CITY MAPS 3-in-1


Nieuwe City Maps 3 in 1: Kaart, reisinformatie en bezienswaardigheden

Deze dubbelzijdige stadsplannen bevatten alle essentiële informatie:

 • gedetailleerde en duidelijke kaart van het stadscentrum
 • aantrekkelijke 3D-voorstelling van de belangrijkste typische gebouwen
 • korte beschrijving van 16 bezienswaardigheden in 4 talen, aangevuld met mooie foto's
 • nuttige extra informatie om van je citytrip een succes te maken (omgevingskaart, openbaar vervoer, reis informatie, klimaatdiagram, straatnamenregister)
 • up-to-date aanpassingen en aanvullingen via QR-Code (luchthavens, lokaal verkeer, beurzen,...).
City maps 3 in 1


STADSPLANNEN

Duidelijk, een overzichtelijke lay-out, handig in gebruik en makkelijk te vouwen.

De serie stadsplannen heeft veel voordelen:

 • Omgevingskaart met op- en afritten en verbindingswegen naar de luchthavens
 • Een detailplan van het centrum op grote schaal
 • Netplannen van het openbaar vervoer
 • Straatnamenregister
 • Toeristische bezienswaardigheden
City maps

Hallwag Wandel-, Mountainbike- en Wintersportkaarten >


< Vorige
Volgende >

< Terug naar overzicht kaarten