WELKOM BIJ CRAENEN

Welkom op de website van Craenen BVBA, een internationale distributeur van kaarten en reisgidsen. Wij bieden U een uitstekend, weloverwogen en naar detail gedefinieerd programma van uitgevers en fabrikanten welke wij op een dynamische en offensieve manier verdelen naar distributeurs, groothandels, boekhandels – en ketens, outdoor ketens, en de algemene retail in gans Europa. Particulieren kunnen in deze detailhandels terecht.
Graag laten we u onze titels zien en U kan altijd ons deskundig verkoopteam contacteren voor meer informatie.

Billboard Craenen

VANDAAG IN DE KIJKER:

Onze Producten

Kaarten & Atlassen

Wij bieden een uitgebreid programma van kaarten.
Met de jaren heeft Craenen BVBA een plaats verworven als Internationale distributeur van meer gedetailleerde, regionale en topografische kaarten van meerdere Europese landen. Daar naast hebben wij een vrij exclusief kaartenprogramma uitgebouwd waardoor wij praktisch alle landen van de wereld, inclusief detailkaarten, kunnen aanbieden aan onze klanten.
Meer >

maps eg

Reisgidsen

Craenen BVBA biedt een uitgebreid programma van reisgidsen, fiets - en wandelgidsen, klimgidsen etc… en dit in drie talen: Nederlands, Frans en Engels met uitzondering voor een aantal Duitstalige gidsen. De meeste grote uitgevers zoals Lonely Planet, Footprint handbooks, Bradt Publications, Rough guides, Cicerone etc…leveren wij uit voorraad.
Meer >

travel eg

Globes

Craenen BVBA verdeelt globes van Stellanova, National Geograpic, ITM, Map Studio en nog andere in de toekomst. De types globes gaan van kleine of opblaasbare globes voor kinderen, over middelgrote globes die perfect zijn voor educatieve doeleinden tot supergrote globes (64 cm in diameter), die een luxueuze uitstraling geven aan elke kamer of receptie. De globes bestaan in verschillende uitvoeringen qua kaartbeeld en sommige tonen de sterren en het heelal. Enkele reeksen kunnen verlicht worden en er is ook een serie die met behulp van een magnetisch systeem de globe zwevend laat roteren.
Meer >

Globes eg

Wandkaarten

Craenen BVBA biedt een uitgebreid programma van niet-gevouwen kaarten (wandkaarten) van meerdere uitgevers. Maps International is onze belangrijkste reeks. Daarnaast bieden we ook de niet-gevouwen kaarten aan van National Geographic, Kummerly & Frey, Hallwag en vele andere. Voor de kinderen hebben we een reeks kaarten van Dino maps en Stellanova. Alle niet-gevouwen kaarten kunnen we op verschillende manieren afwerken tot een prachtige wandkaart.
Meer >

Flat maps

Wandborden

Craenen BVBA verwerkt kaarten, posters,... als magneethoudend bord of prikbord. Het geheel wordt geplastificeerd met een beschrijfbare & drooguitwisbare folie. Dit alles mooi afgewerkt in een alu-profiel met afgeronde hoekjes. Ideaal als decoratie of werkobject in uw bureel, vergaderzaal, klaslokaal of kamer.
Meer >

Borden

Kaartendisplays/Kaartsystemen

Craenen BVBA maakt voor u een kaartendisplay naar wens. Hiermee kan u op een overzichtelijke manier één of meerdere kaarten gelijktijdig presenteren.
Er is keuze uit een schuif- of een waaiersysteem waarin kaarten op een magneet- of prikbord worden verwerkt. Daarnaast kan u ook opteren voor een rolsysteem met onafhankelijke gelamineerde kaarten.
Meer >

MapSystems

Projecten

Op aanvraag verwerken wij kaarten in allerhande toepassingen.
U hebt een idee? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.
Meer >

Projects

Special products

Naast reisgidsen, gevouwen kaarten, wandkaarten, wereldbollen, wandborden en kaartsystemen, verdeelt Craenen BVBA nog een aantal andere producten die ook op de boeken- en kaartenmarkt thuishoren.
Meer >

SpecialProducts