ANWB


Nederland heeft een uitgebreid netwerk van bewegwijzerde fiets- en wandelroutes, waaronder de LF lange afstand fietspaden, LAW-paden (Lange-Afstand-Wandelpaden), streekpaden. Genummerde wandel- en fietsknooppunten in combinatie met bewegwijzerde routes leiden de sportievelingen in alle richtingen.

Texel Vlieland

Regiofietskaarten Nederland - schaal 1:66.666


Deze opvouwbare fietskaarten zijn ideaal voor wie meer wil dan alleen op knooppunten fietsen. Op de papieren routekaart staan veel details: fietspaden, fietsknooppunten, horeca, musea, campings, pontjes, LF-routes (Landelijke Fietsroutes), fietsverhuur en toeristische informatie.

De kaart fungeert als handige routeplanner en heeft een schaal van 1:66.666. In totaal zijn er 40 ANWB Fietskaarten, van de Wadden tot Maastricht en van Den Haag tot de Achterhoek.

Plan je fietsroute door Nederland voortaan met overzichtelijke ANWB Fietskaarten!

Craenen code: ANWB.FK.
Overzicht Regiofietskaarten

Waddeneilanden

Knooppuntenkaarten Nederland en deels Belgiƫ - schaal 1:100.000


Stippel je eigen fietsroute uit met de ANWB fietsknooppuntenkaarten.

Geniet van het Nederlandse en Belgische landschap en plan een route door onze Nationale Parken, fiets langs water en over dijken, door polders en weidelandschappen en pauzeer onderweg op een gezellig terras. Met de vernieuwde knooppuntenkaart kies je je eigen fietsroute. De kaart bevat alle LF-routes (Landelijke Fietsroutes), toeristische informatie, musea, horeca en een duidelijke legenda. In totaal zijn er 28 ANWB Fietsknooppuntenkaarten.

Craenen code: ANWB.FKN.
Overzicht Knooppuntenkaarten

Heuvelland

Wandelregiokaarten Nederland - schaal 1:33.333


Heerlijk wandelen door het Nederlandse landschap, daarbij is deze nieuwe ANWB Wandelkaart onmisbaar.

Plan je eigen route en ontdek onze nationale parken, loop langs water en over dijken, door polders en weidelandschappen en pauzeer onderweg op een gezellig terras.

Het geheel nieuwe kaartbeeld laat verschillende landelijke en regionale wandelnetwerken zien, LAW-paden (Lange-Afstand-Wandelpaden), streekpaden en knooppunten. De routes zijn voorzien van opstap- en parkeerplaatsen, horeca, musea en toeristische informatie. In totaal zijn er 40 wandelregiokaarten verkrijgbaar.

Craenen code: ANWB.WRK.
Overzicht Wandelregiokaarten


< Vorige
Volgende >

< Terug naar overzicht kaarten