Lonely Planet


De uitgebreide landen en regio-serie van Lonely Planet is de erkende marktleider in zijn marktsegment. De gidsen zijn gericht op individuele reizigers en de serie bevat een groot aantal internationale bestemmingen. De gidsen verkennen in een vranke en informele stijl een uitgebreid scala aan bezienswaardigheden, activiteiten, accommodatie, restaurants en uitgaansgelegenheden en zijn specifiek ontworpen voor praktisch gebruik tijdens het reizen onderweg. Elk boek is geschreven en onderzocht door een team van experts, welke onafhankelijk handelen betreffende aanbevelingen en suggesties.

Look Inside: Doorblader de nieuwe titels en edities van Oktober 2019


COUNTRIES AND REGIONS SERIES

De landen - en regionale gidsen van Lonely Planet worden alom gewaardeerd om hun betrouwbaarheid. Elke gids omschrijft de bestemming met afzonderlijke hoofdstukken over specifieke wetenswaardigheden over routes, geschiedenis, cultuur, kunst, eten en drinken en het milieu. Elke gids bevat een uitgebreid overzicht van bezienswaardigheden, attracties, restaurants, nachtleven, accommodatie en lokale activiteiten. Belangrijke praktische aanwijzingen (bv. Hoe reizen en wanneer) laten de reiziger toe zijn reis dienovereenkomstig te plannen. Daar, waar relevant wordt een gedetailleerde uitleg van de historische context gegeven. Speciale hoofdstukken belichten de belangrijkste steden en dorpen, met relevante informatie over de oriƫntatie, bezienswaardigheden, activiteiten, eten en drinken, reizen, cursussen, festivals en evenementen. Informatie over de accommodatie is verdeeld in budget, mid-range en top-end om tegemoet te komen aan een breed scala van budgets. Zwart en wit overzichtskaarten tonen de respectievelijke locaties. Verder geeft elke gids ook belangrijke praktische begeleiding en informatie betreffende kantooruren, hoe reizen met kinderen, klimaatgrafieken, douane, gevaren en ergernissen, ambassades, verzekering, internet toegang, kaarten, geld, fotografie, transport, reizigers met een handicap, visa, vrijwilligerswerk en vrouwelijke reizigers, en andere nuttige informatie.

COUNTRIES AND REGIONS SERIES

ON A SHOESTRING SERIES

De "On a Shoestring" gidsenserie van Lonely Planet biedt uitgebreide informatie, specifiek gericht op zelfstandige reizigers met een beperkt budget. Het titelbestand bedekt de populaire backpackers bestemmingen.

ON A SHOESTRING SERIES

THE ACTIVITY GUIDE SERIES

De "activity Guide" serie van Lonely Planet beschrijft in detail de uitgebreide wandel - en trekking mogelijkheden van vele internationale bestemmingen, van een dagtocht tot lange afstandswandeltochten.

THE ACTIVITY GUIDE SERIES

THE DISCOVER SERIES

De Discover-serie van Lonely Planet omvat een reeks van praktisch ontworpen gidsen welke de reiziger in een oogwenk leiden naar de meest iconische locaties en attracties in een land. In tegenstelling tot de standaard Lonely Planet gidsen, is de uitgebreide informatie en gedetailleerde redactionele inhoud korter, met de nadruk op toegankelijkheid en bruikbaarheid (kleur-gecodeerde secties per regio of stad) door middel van een vereenvoudigde opsomming van de hoogtepunten "te doen en te zien" van elk omschreven land.

THE DISCOVER SERIES

THE ENCOUNTER GUIDE SERIES

De Encounter Guide-serie van Lonely Planet beschrijft wereldwijd een reeks van steden en regio's. De gidsen geven de reiziger een inleidende kennismaking met de verschillende wijken van de bestemming en dit alles gevat in een handig zakformaat.

THE ENCOUNTER GUIDE SERIES

THE LONELY PLANET PHRASE BOOKS

De Lonely Planet Phrasebook geeft niet alleen een uitgebreide lijst van nuttige zinnen, maar is ook een ideaal hulpmiddel om wat grondbeginsels van een taal te leren en te beginnen met een twee richtingen communicatie. Het gidsje bevat uitstekende taal basics zoals nummers, vraagzinnen, data, zinsbouw, grammatica en uitspraak, maar ook een beknopt maar goed bewerkt woordenboek in twee richtingen. Naast de voorgekauwde zinnen leer je ook snel en met vertrouwen je eigen zinnen te bouwen.

THE LONELY PLANET PHRASE BOOKS

CITY MAPS

Duurzaam en waterbestendig, met een handige kaft en een makkelijk te vouwen formaat: de Lonely Planet stadsplannen zijn uw handige gids en maken u het reizen makkelijk.
Haal meer uit uw kaart en uw reis met foto's en informatie over de top bezienswaardigheden in de stad, wandelroutes, kaarten van het openbaar vervoer, routesuggesties, uitgebreide straat- en plaatsnamenregister en praktische reistips.
Met dit handige navigatie-instrument, in kleur, in uw achterzak, kan je echt naar het hart van de stad, dus begin je reis nu!

AmsterdamLondonNew YorkParis Sydney

< Vorige
Volgende >

< Terug naar overzicht reisgidsen