Congo en steden


Congo


- Algemene kaart van de Democratische Republiek Congo


Congo General Congo General map

Deze gloednieuwe publicatie is een vouwkaart die de meest recente toestand van het land toont. De kaart bevat de nieuwe en vorige provincies, administratieve grenzen, meer dan 100 luchthavens, het wegen- en spoorwegennetwerk, rivieren en meren, de grootste steden en dorpen, natuurreservaten. Tijdzones, taalgebieden en het geografisch coƶrdinatengrid zijn toegevoegd.

De nieuwe kaart van Congo is een onmiskenbaar instrument voor alle organisaties met activiteiten in de Democratische Republiek Congo, alsook voor elke reiziger die het land bezoekt.

Afmetingen: 92x58cm (open)
Schaal: 1:4.000.000

- Fysische kaart


Congo

Deze unieke fysische kaart van de Democratische Republiek Congo heeft een schaal van 1/2M.
Leverbaar zowel planokaart als gevouwen kaart.

Afmetingen: 110x110cm (open)
Schaal: 1:2.000.000

Stadsplannen van Congo


KinshasaCongo Cities

Deze gevouwen kaart toont stadsplannen van de 10 belangrijkste steden in Congo, na Kinshasa en Lubumbashi (waarvan aparte kaarten beschikbaar zijn).

Steden op de kaart:
Kolwezi, Kisangani, Bukavu, Goma, Matadi, Kananga, Kalemi, Likasi, Mbandaka en Mbanza Ngungu.


Kinshasa

Deze unieke vouwkaart toont de stad Kinshasa, met de randzones, de luchthaven van Ndjili, stratenindex, een straatnamenlijst, adresinformatie, toeristische locaties, kerken, sportcentra, musea, ambassades, ziekenhuizen, hotels en restaurants.

Afmetingen: 120x80cm (open), 12x26cm (gevouwen)


Lubumbashi


Lubumbashi

Na de publicatie van het stadsplan van KINSHASA presenteert Aquaterra het eerste volledige en gedetailleerde stadsplan van LUBUMBASHI, de "economische hoofdstad van Congo".

Het gloednieuwe stadsplan toont de volledige stad op een uiterst gedetailleerde manier. Meer dan 200 nuttige plaatsen worden gelokaliseerd en opgelijst met contactgegevens.
Uiteraard ontbreekt ook de straatnamenindex niet.< Vorige
Volgende >

< Terug naar overzicht kaarten