DINO


"THE GENUINE COMPANY"


Sprankelende, geïllustreerde kinderkaarten
ca. 137 x 100 cm1) WERELDKAART VOOR KINDEREN


Dit is de nieuwste uitgave van DINO'S wereldkaart voor kinderen. Het is een volledig herzien ontwerp t.o.v. de vorige editie (o.a. minder druk beeld) welke de prestigieuze status heeft bereikt van best verkochte kinderwereldkaart (meer dan 3 miljoen stuks, vertaald in 40 talen!).
De kaart laat de geografische, etnografische (folklore, geschiedenis, cultuur), gastronomische, biologische (dieren, het leven in de zee, flora) en andere algemene wetenswaardigheden (betreffende sport, luchtvaart, schepen en vaartuigen) van de verschillende landen zien op een leuke en zeer interessante manier. Dit is een unieke geïllustreerde wandkaart, ongelooflijk aantrekkelijk voor kinderen omwille van de onweerstaanbare en kleurrijke tekeningen en iconen en zijn helle kleuren. De rijke, aanvullende informatieve tekst versterkt het leerrijke karakter van de kaart. Deze wereldkaart voor kinderen omvat meer dan 500 kwalitatief hoogwaardige illustraties. Deze leuke en leerzame kaart is geschikt voor alle leeftijden en wordt gelamineerd geleverd.

Wereldkaart voor kinderen
 • Craenen code: DINO.NL.PP.W
 • ISBN: 9781905502356

Wereldkaart voor kinderen met latjes
 • Craenen code: DINO.NL.ML.W
 • ISBN: 9781905502660

Wereldkaart voor kinderen

2) THE ILLUSTRATED MAP OF THE ANIMALS OF THE WORLD


The Illustrated Map of Animals is an attractive and illustrative presentation of the world of animals distributed throughout their natural geographical and biological habitats. A simple symbolic presentation of numerous information such as size, weight, feeding and other habits for each individual animal species makes this map especially interesting and educational for all those interested in the diverse and extensive animal world. As a special addition, the map features the „Animal tree of life“ which illustrates the division of animals into taxonomic groups.

Animals of the World
 • Craenen code: DINO.EN.PP.A
 • ISBN: 9781905502059

Animals of the World with metal strips
 • Craenen code: DINO.EN.ML.A
 • ISBN: 9781905502653

Animals of the World

3) KAART VAN HET ZONNESTELSEL VOOR KINDEREN


DINO'S kaart van het zonnestelsel is een prachtig gelamineerde wandkaart voor kleine astronomen en astronauten die staan te popelen om meer kennis op te doen over de aarde en de wijdse ruimte die haar omgeeft.
De kaart geeft op een overzichtelijke en leerzame manier weer hoe het hele systeem van planeten staat en zich verplaatst in het heelal. Ze toont alle planeten met inbegrip van hun afmetingen en andere relevante informatie, alsmede de asteroïdengordel en kleine hemellichamen - meteoren, kometen en asteroïden. Er wordt uitgelegd wat lichtjaren zijn en zonsverduistering, en hoe de zon in elkaar zit.
De geschiedenis van de ruimtevaart en de exploratie van het heelal, evenals een aantal natuurverschijnselen die verband houden met de aarde en het zonnestelsel, worden met kleurrijke illustraties weergegeven. De kaart beschikt ook over een geïllustreerde geschiedenis van het zonnestelsel, weergegeven als een stripverhaal. Een bijzondere attractie zijn de extra, onderwijzende maar plezierige illustraties die de weetgierigheid van de kinderen motiveren door middel van een spel van fictie en non-fictie.

Kaart van het Zonnestelsel voor kinderen
 • Craenen code: DINO.NL.PP.PL
 • ISBN: 9781905502608

Kaart van het Zonnestelsel voor kinderen met latjes
 • Craenen code: DINO.NL.ML.PL
 • ISBN: 9781905502677

Zonnestelselkaart voor kinderen


Deze kaarten worden steeds per zes stuks verkocht!! Geleverd in een PVC tube.


EXTRA AANBOD!!!

Bij aankoop van 48 stuks (gemengde aantallen) een gratis prachtige display.

Display

< Terug naar overzicht wandkaarten