Kümmerly+Frey


Vandaag is deze Zwitserse uitgever de belangrijkste speler in Zwitserland voor toeristische kaarten. De Zwitserse cartografische standaard garandeert een hoog niveau van accurate informatie. Craenen BVBA is de officiële verdeler van Kümmerly+Frey voor de Benelux.

Het gamma van Kümmerly+Frey bestaat uit:

  • Wegenkaarten, die elke uithoek van Europa omvatten
  • Regionale kaarten van Italië, Duitsland, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en Zweden
  • Wegenatlassen: een nieuwe EuroAtlas met meer dan 50 000 plaatsnamen & een wegenatlas van Zwitserland met stadsplannen
  • Continent- (met vlaggen van de vermelde landen) en wereldkaarten
  • Reliëfkaart in kunststof van Zwitserland in 3D
  • Wandel- en outdoor kaarten: ideaal voor wandelingen en uitstapjes in de vrije tijd
  • Fietskaarten van Zwitserland.

Een ruim gamma van toeristische kaarten met up-to-date en gedetailleerde informatie om uw reis te plannen en het de reiziger zo eenvoudig mogelijk te maken. Deze uitgebreide selectie van kaarten zijn snelle en betrouwbare reisgezellen die ervoor zorgen dat je op je bestemming aankomt met eender welk vervoer (te voet, met de fiets, met de trein of met de auto).


WEGENKAARTEN

blue road maps

Blauwe wegenkaarten


De Kümmerly+Frey wegenkaarten zijn zeer populair en helpen bij de planning, onderweg en ter plaatse. Een duidelijk kaartbeeld en nauwkeurige cartografie zijn belangrijke kenmerken van deze Blauwe kaartreeks. Alle wegenkaarten hebben één gezamenlijke eigenschap: Zwitserse topkwaliteit.

blue road maps France
Wegenkaarten met schaal 1:800 000


Voor iedereen die regelmatig door Europa reist en zijn route op voorhand wil plannen, raden we de Kümmerly+Frey 1:800 000 wegenkaarten reeks aan. Deze kaarten bieden een snel overzicht van de ganse route, u krijgt een idee van de afstand door de km-aanduidingen, ze geven informatie over het type weg en zijn een betrouwbare reisgezel. Elke kaart heeft een gedetailleerd plaatsnamenregister.


REGIONALE KAARTEN

regional maps
Optimale oriëntatie – wat u nodig heeft, zijn de regionale kaarten van Kümmerly+Frey

De regionale kaarten van Kümmerly+Frey geven u het gevoel overal thuis te zijn, zelfs op vakantie. Je zal altijd weten waar je bent en hoe ver het nog is tot aan de volgende toeristische bezienswaardigheid. De regionale kaarten zijn erkende edities, uitgegeven door bekende cartografische uitgeverijen. Ze zijn beschikbaar voor de volgende landen: Duitsland (8 kaarten), Denemarken (3 kaarten), Italië (16 kaarten), Groot-Brittannië (3 kaarten), Noorwegen (5 kaarten) en Zweden (6 kaarten).

WEGENATLASSEN

Swiss atlas
Voor al wie het verkiest om te genieten van cartografie in boekvorm, is de atlas ideaal. Door het handige formaat hebt u alles snel gevonden. Beschikbaar: Zwitserland.
Euro atlas

De nieuwe Euro Atlas


Meer dan 400 pagina’s up-to-date Europa, met een slimme kleurcodering: wegenatlas op schaal 1:900.000 inclusief overzichtskaarten op schaal 1:4.5M, 45 stadsplannen, meer dan 50000 plaatsnamen, afstandstabel, overzichtskaart met de snelwegen, maximumsnelheden binnen en buiten de woongebieden, netnummers, vlaggen en veel meer!


CONTINENT- EN WERELDKAARTEN

world and continental maps
5 continenten, 1 wereld

Hoeveel landen zijn er op aarde? Waar ligt Ashgabat? Hoe heet de hoofdstad van Afghanistan? Hoe ziet de vlag van Bangladesh eruit?

De continent- en wereldkaarten van Kümmerly+Frey zijn ideaal voor wie geïnteresseerd is in zulke vragen. Het kaartbeeld illustreert de politieke situatie evenals de belangrijkste wegen en spoorwegen, de grotere steden, rivieren, meren en opmerkelijke toeristische bezienswaardigheden. Plaatsnamen op de kaart zijn in het Engels. De legende is meertalig. Elke kaart toont de vlaggen van de afgebeelde landen.

De wereldkaarten zijn in verschillende schalen en uitvoeringen (politiek, fysisch) beschikbaar. Op de politieke versie worden de landen in duidelijke, verschillende kleuren afgebeeld, terwijl de fysische variant de bodembedekking in verschillende kleurtinten weergeeft, samen met geschaduwd reliëf.


Kümmerly+Frey Wandel- en fietskaarten >

< Vorige
Volgende >

< Terug naar overzicht kaarten