Anavasi
WANDELKAARTEN VAN HET GRIEKSE VASTELAND 1/25.000


Populaire wandelgebieden van verschillende Griekse regio’s, gedrukt op water resistent en scheur vast materiaal. GPS compatibel. Topografie met hoogtelijnen, versterkt met reliëf schaduw. Landschap en landgebruik variaties worden aangegeven, zoals de aanwezigheid van bos, boomgaard of wijngaard. Wandelpaden en afgelegen hutten zijn duidelijk aangeduid. Andere details zijn bronnen en beken, grotten, jachthavens, hotels, stranden, culturele bezienswaardigheden, zoals kerken en archeologische sites, enz.
Plaatsnamen zijn in zowel in het Grieks als Latijns geschrift. De legende op de kaart bevat ook het Engels.
25KHikingMaps

WANDELKAARTEN VAN HET GRIEKSE VASTELAND 1/50.000


Water -en scheurbestendige wandelkaarten op een schaal variërend van 1:50.000 tot 1:10.000. GPS compatibel. Topografie met hoogtelijnen, versterkt met reliëf schaduw. Aanvullende informatie op het terrein zoals bronnen, beken en in de meeste titels ook landschap - en ruimtelijke variaties zoals bossen, boomgaarden, wijngaarden. Plaatsnamen worden vermeld in zowel Grieks als Latijns schrift. Bewegwijzerde wandelpaden, herbergen en berghutten zijn duidelijk gemarkeerd. Voor de weggebruikers is er informatie betreffende kleine onverharde wegen en aardewegen in slechte staat. Aanduiding van de tussenafstanden op de hoofd -en secundaire routes alsook ligging van tankstations. Vermelding van bezienswaardigheden waaronder archeologische vindplaatsen, kerken en kloosters, enz. De legende op de kaart bevat ook het Engels.


50KHikingMaps

WEGENKAARTEN 1/200.000 – 1/250.000


Griekenland in een reeks van dubbelzijdige regionale wegenkaarten, gedrukt op licht, water – en scheurbestendig kunststofpapier. De kaarten kunnen gemakkelijk verwijderd worden uit hun beschermhoes en gevouwen of opgerold worden in kleiner formaat.. De vandaag beschikbare kaarten overdekken de Peloponesos op een schaal van 1:200.000 plus het grootste deel van het overige vasteland van Griekenland op 1:250.000.
Specifieke weginformatie betreffende kleine onverharde wegen en aardewegen in slechte staat, alsook betreffende de locaties van tankstations. De kaarten tonen ook spoorlijnen, ferry routes, en het verloop van lange afstand route wandelpaden met inbegrip van de E4 en E6. Verdere details zijn archeologische en historische plaatsen, bezienswaardigheden en andere plaatsen van belang, met inbegrip van berghutten, stranden, kuuroorden, grotten, etc.

De meeste plaatsnamen worden gegeven in zowel Grieks als Latijns alfabet. Uitgebreide index in een extra boekje met alle plaatsnamen. De legende van de kaart bevat het Engels.200_250KRoadMaps

TOERISTISCHE KAARTEN VAN HET GRIEKS VASTELAND 1/100.000


Geselecteerde toeristische gebieden van het centrum van het Griekse vasteland en de Peloponnesos in een reeks van GPS-compatibele, gedetailleerde topografische wegenkaarten op 1:100.000, gedrukt op water -en scheurbestendig kunststofpapier.
The maps show relief shading, spot heights and variations in vegetation: forest, shrubbery, orchards, and vineyards. Road network includes minor not surfaced roads, indicating those in poor condition. Intermediate distances are marked on main and secondary routes.
Symbolen geven archeologische of historische bezienswaardigheden en andere interessante plaatsen aan zoals berghutten, grotten, thermale baden, etc. Plaatsnamen en de meeste geografische kenmerken en bezienswaardigheden zijn in zowel het Griekse als Latijnse alfabet.
De legende van de kaart bevat het Engels. Index op de achterzijde van de kaarten.100KTouringMaps

GRIEKSE EILANDEN / VERSCHILLENDE SCHALEN


Deze serie levert een brede dekking van de populaire Griekse eilanden, op verschillende schalen. De GPS compatibele kaarten bevatten hoogtelijnen en zijn gedrukt op licht, water – en scheurbestendig kunststofpapier. Ze hebben altijd een plattegrond van de belangrijkste stad (steden). Wandelmogelijkheden worden aangeduid.
Specifieke weginformatie betreffende kleine onverharde wegen en aardewegen in slechte staat. Aanduiding van de tussenafstanden op de hoofd -en secundaire routes alsook ligging van tankstations. Een reeks van symbolen tonen verschillende belangrijke plaatsen met inbegrip van archeologische sites, stranden, enz. Alle plaatsnamen zijn in zowel het Griekse als Latijnse alfabet.
GreekIslands


WEGENATLASSENWegenatlas van Griekenland op een schaal van 1:250.000 in een handig A5, paperback formaat met een UTM-grid voor GPS-gebruikers. Plaatsnamen in zowel het Griekse en Latijnse alfabet. De atlas bevat de cartografie en de uitgebreide informatie van de deelkaarten. In de uitgebreide index staan alle plaatsnamen alleen in het Grieks. De legende van de kaart bevat het Engels.
250KRoadAtlas_Greece

Wegenatlas van Centraal Griekenland (met de regio rond Athene) op een schaal van 1:50.000, in een A4-paperback-formaat, met hoogtelijnen, GPS-compatibel, zeer gedetailleerde weg classificatie, wandelpaden, en plaatsnamen in zowel het Griekse en Latijnse alfabet.
Een breed scala van symbolen geven locaties aan van verschillende belangrijke plaatsen met inbegrip van accommodaties (hotels, campings, zomerkampen, berghutten), archeologische vindplaatsen, kerken en kloosters, stranden, grotten, mooie vergezichten, enz.
In de uitgebreide index staan alle plaatsnamen in het Griekse en Latijnse alfabet. De legende van de kaart bevat het Engels.


50KRoadAtlas_CentralGreece

Wegenatlas van de Peloponnese op een schaal van 1:50.000 in een A4-paperback formaat, met hoogtelijnen, GPS-compatibel, zeer gedetailleerde weg classificatie, wandelpaden, en plaatsnamen in zowel het Griekse en Latijnse alfabet.
Een breed scala van symbolen geven locaties aan van verschillende belangrijke plaatsen met inbegrip van accommodaties (hotels, campings, zomerkampen, berghutten), archeologische vindplaatsen, kerken en kloosters, stranden, grotten, mooie vergezichten, enz.
In de uitgebreide index staan alle plaatsnamen in het Griekse en Latijnse alfabet. De legende van de kaart bevat het Engels.50KRoadAtlas_Peloponnese


< Vorige
Volgende >

< Terug naar overzicht kaarten